ÅRET 2019

Liten oppsummering av året 2019 kan jo være morsomt å skrive litt om.

Jeg hadde kun ett mål med denne bloggen, det var å strukturere hverdagen min. Strukturere hverdagen på den måten at jeg skulle ha en plan og kunne si litt om hva hverdagene handlet om.
2019 har vært ett år jeg har fått lært mye om meg selv, og som jeg bare har måttet akseptere.
Jeg hadde mål for meg selv at jeg skulle gå 1 lang tur hver dag. Det har jeg nesten klart.
Jeg skulle gjennomføre rehabilitering på kysthospitalet. Det har jeg gjort
Jeg ville komme tilbake i jobb. Det har jeg ikke klart.

Det er med andre ord noe jeg har klart, men også noe jeg ikke har klart. Sånn er det jo alltid med ha noen mål. Det som var det viktigste for meg var å ha noe å strekke meg etter.

Tok ett valg!

Etmere som blogg hadde vært registrert på blogg.no i mange år (10), men hadde ikke vært veldig aktiv. Så jeg fikk beskjed at min blogg ble fjernet fra deres plattform 9.april. En dårlig dato!!!!
16. januar la jeg ut bloggen etmere.no på egen plattform, jeg ville jo fortsette å skrive for å systematisere min hverdag som jeg hadde bestemt meg for.
Link til innlegg 16.januar

Innlegg og lesere

Det har resultert i hele 24 innlegg, det er faktisk nesten ett hver annen uke. Utrolig artig er det også, selv om jeg ikke har veldig fokus på antall lesere.

 –Men det har vært ca 10000 innom og lest, det begynte med ca 300 i måneden. Så har det blitt flere og flere etter hvert. Takk til dere som leser og støtter meg.

Ett innlegg som jeg husker veldig godt, som jeg skrev om noe som irriterte meg. Jeg hadde fått en anbefaling fra spesialisthelsetjenesten om at jeg burde få reise til Spania og holde meg i form mellom rehabiliteringsoppholdene mine. Dette fikk jeg avslag på, for det var bare lov å reise ut av Norge i 4 uker i året!
Det som irriterer meg i dag, er at NAV viste i februar 2019 at de hadde tolket regelen feil siden 2012. Det viktigste er at jeg har hatt det nokså bra uansett. De får heller ha litt vond smak, de som har vist dette.

Rehabilitering «Senfase» og Arbeidstrening

Hele 2019 frem til 7.desember har jeg vært i ett opplegg på Kysthospitalet i Stavern. Dette har vært veldig bra og nyttig. Dette er utrolig dyktige mennesker som jobber med «de usynlige skadene etter hjerneslag». Her har jeg lært hvordan takle og akseptere hvordan livet er blitt. Lært å leve med disse usynlige skadene som ingen kan se.
Stor takk til alle dere

Fra oktober til nå har jeg vært i Arbeidstrening hos IFokus i Larvik.
Dette gledet jeg meg veldig til, -Men det ble dessverre nok ett «Slag i trynet» for meg. Her fikk jeg igjen bekreftet hvor lite jeg har energi til. Jeg fullførte, truet meg flere dager og lot det heller gå utover fritiden med familien.
Heldigvis hadde jeg ei veldig dyktig dame som veileder, tror hun så mer enn jeg trodde. Hun ba meg passe på meg selv….

Vaktmester assistent
Erik Thorstein i vaktmester kostyme

Mål for 2020

Jeg skal ikke ha noen tallfestet mål med denne bloggen, skal ikke skrive mer, (eller det vet man jo aldri), skal ikke jage etter flere lesere, skal heller ikke tjene penger på dette selv om det hadde vært moro.
Bloggen skal jeg fortsatt ha som ett hjelpemiddel for meg selv med å strukturere hverdagene mine, om jeg kan hjelpe eller inspirere andre er det ett stort pluss. Men det må dere vurdere selv.

Ikke gi opp
Never stop learning

Viktigste målet for meg i 2020 skal være å finne en balanse i hverdagen for å ha kapasitet/energi nok til hverdagene.
Jeg skal ha 3 stjerne dager i uka, disse 3 dagene skal jeg kunne gjøre ting, de andre skal jeg samle energi for å få disse 3 stjerne dagene.
Akseptere dette er stort nok mål i seg selv for meg nå.

Tenker at det er bra, jeg har i hvert fall noen mål for 2020.

Har du noen mål for 2020

Ønsker dere en riktig God Jul og Ett riktig Godt Nyttår

Ta Vare…..

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *