I MORRA ER DAGEN

Fantastisk vær i dag, eneste som er synd er at det etter flere dager med snøvær, lyst og fint. Ble det i går her jeg bor, øs pøs regnvær.. Så i dag stablet jeg meg ut på isen med brodder under skoa, så vel helt sikkert ut som en mann på 100…..

Broddene er på, og vi er klare for turen

I morra er det dagen som jeg har gledet meg til, det er dagen for at jeg skal legges inn på Kysthospitalet i stavern.
Dette skal bli 10 utfordrende og spennende dager, som jeg håper skal gjøre godt.
Gleder meg i hvert fall masse.
Har hørt at vi skal være ca 5 personer som er i samme situasjon, og bare det blir jo fint.

Så de neste 10 dagene er jeg ikke så sikker på at jeg har noe særlig overskudd til å skrive blogg, det jeg skal få til er å oppdatere facebook siden og så vil jeg helt sikkert snappe litt fra oppholdet.

Følg meg på sosiale mediene da vel

Det dukker sikkert opp noen artige situasjoner som det går an å dele.

Ønsker dere noen fantastiske vinterdager

Ta Vare…….

0 Delinger

3 svar til “I MORRA ER DAGEN”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *