Hallo igjen

Siste innlegget mitt var at jeg skulle på Kysthospitalet i 10 dager.

Hadde jo tenkt å skrive litt fra disse dagene mens jeg var der, men det skjønte jeg fort at jeg bare kunne glemme. Når kvelden kom var det bare helt tomt, ingen energi igjen etter lange dager med mye forskjellig.

Det var en trøst eller en god hjelpende tanke å få denne meldingen fra en «NY» god venn fra R.O.T

Vi lærte mye og hadde opplegg stort sett hele dagene.
Dagene besto av: Fysisk aktivitet, individuelle samtaler, sette verdibaserte mål, lære mindfullness, kognitiv rehabilitering, livstyrketrening, Fatigue, Hukommelse, struktur, planlegging, organisering, oppmerksomhet, min nye identitet, livsmestring

IKKE alt dette hver dag, men fordelt på alle disse dagene.
Så var det en kveld med pårørende samtaler, slik at de hjemme også kunne lære mer.

Dette oppholdet var utrolig bra og lærerikt.

Vi lærte mye om det å stake ut vår nye kurs

Når noe er bra, så «koster» det, ikke i kroner og øre, men jeg har faktisk ligget hele uka etter at jeg var ferdig. Har klart å true meg ut på en liten tur nesten hver dag. Om det er bare oppholdet der som har skylden skal jeg ikke si, men….

I dag føler jeg meg mye bedre og kan se tilbake på noe som vil hjelpe meg masse i hverdagen, og ikke minst de fantastiske bekjentskapene jeg har knyttet.
Det er slik at jeg gleder meg masse til neste oppholdet i mai, for å komme videre.

I mellomtiden skal jeg jobbe knallhardt med målene mine.

Legger ved noen få bilder for å vise hvor fint det var på våre daglige morgen turer

Dette våknet vi til så å si hver dag. Måtte jo bare bli bra
Minne hallen i Stavern ble besøkt flere ganger
Turer til Rakke

Vi hørs snart igjen, ha en fantastisk Ærlig dag
Ta Vare……..

0 Delinger

One Reply to “Hallo igjen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *