Energien

Da har jeg endelig litt overskudd til å skrive litt igjen. 
Når jeg nå har klart å innrømme, eller kanskje begynt å akseptere for meg selv at energien ikke er som før, og energilageret tømmes fortere og bruker mye lengre tid på å fylle det opp igjen.. -OG det er ikke lett å skjønne……

Nå sitter jeg her da, på hytta mi Casa Frihet i Spania. Jeg bare måtte få sol og borte tid alene. 
Nyte god frokost og en god kaffe på det lokale bakeriet. Link til FB siden her

De dagene og uka har som har vært har gått med til å få litt orden i papirer og økonomi.
Møte i banken min, for å få litt orden og opplæring i bl.a ASK – Aksjesparekonto. Flytte det jeg har klart å spare fra tidligere banker jeg har vært kunde i, og over til en «konto». -Ja for det er vel det det er. Ihvertfall slik jeg forsto det…
Min kontakt person eller hu kalte seg vel kanskje min rådgiver. Så da har jeg det å….  -MEN ihvertfall hun er bare så hjelpsom, akkurat slik en skal forvente seg av en rådgiver

Så har jeg fått scannet alle mine papirer som har med min helse, eller alt fra NAV og forsikringer ++++ til min eller VÅR fantastiske advokat i LHL-Hjerneslag.

Han ringte meg faktisk i dag mens jeg spiste frokost, vi fikk en fin telefon prat. Han fortalte om alt mulig. Det som festet seg hos meg var at nå hadde han alle papirene mine, og satt de i systemet sitt. Om det var noe jeg trengte bistand til var alt nå klart. Det var jo en betryggende og en god følelse.

Nå skal jeg nyte noen soldager, gå mine faste morgen turer som jeg også gjør hjemme.
Det hjelper så mye på energien å gå fine turer hver dag. Dette blir det også skrevet om på andre blogger

Ønsker dere en fantastisk fredag kveld

Ta vare……

#blogg #LHL-hjerneslag #henteenergi #kunderådgiver #minhverdag #dønnærlig #erikthorstein #livetetter 

 

 
0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *