Hva er viktig

Dagene går

Det som var tenkt å skrive noe her hver dag har ikke vært så lett den siste uka. Hvorfor det?

Det jeg sa om at jeg ville lære å fiske, ja det vil jeg.

På lørdag var jeg med Kjellemann og en kamerat av han å fisket med fluestang, det var veldig deilig, helt rolig ingen stress eller noe som helst. Vil vel ikke påstå at jeg klarte meg veldig bra, men jeg fikk i hvert fall flua ut i vannet. Kjellemann synes jeg klarte meg. Om vi fikk fisk? Nei det fikk vi ikke, men det var flere fine ørreter som var etter. Det var fantastisk å se hvordan den var etter flua nysgjerrig, dette kalles vist følgefisk fikk jeg forklart.

Så i går kveld kom selvfølgelig min venn hjem til meg med ei fluestang og en boks med fluer. Her Erik denne kan du låne, jeg har gjort den klar. Så i dag på morran var jeg å kikket litt. Jeg vagte å vente litt, synes det blåste jeg

Ellers i hælja har vi hatt ungene på hummerlag, det var veldig koselig, med avsluttende pakkelek som det ble mye artig rundt

Det er jo litt moro å kunne rigge istand til hummerlag med selvfisket hummer, med god hjelp av pappa da hahahaha

LINK TIL TIDLIGERE INNLEGG om hummerfisket

Forberedelsene til dette laget starter jo noen dager før. Det må jo gjøres litt ordentlig med forrett og..

Vi har en tradisjon at når det er hummerlag eller som vi sier «Håmmærlag» så er det kanapeer til forrett, dette er noe som tar litt tid. Her går det med mye smør.. Dette er noe mamma har lært meg, hun tror fortsatt ikke jeg klarer det, så hu står vedsiden av meg hahaha

Tilslutt så ble bordet dekket og barne kunne bare komme….

Søndag, -Ja da var det min eldste datter som trengte litt tid for seg selv, spurte om vi kunne ha Kasper noen timer. OG det er jo bare veldig moro. Vi koset oss på lekeplassen og gikk en lang tur, hvor han tilslutt måtte kapitulere for mr «lukkøye» og sovne i vogna, etter at han hadde sittet å vippet med hodet og bare sagt, «ikke sove», «Kasper ikke inn å sove», det er jo så artig å få være med på denne tiden. Når vi kom hjem måtte vi jo ha litt mat og kose oss under teppet med dessert

Jeg må faktisk innrømme at jeg angrer bittert på at jeg var så egoistisk og valgte bare jobb, jobb, jobb nye prosjekter, og ikke var med når mine barn var i denne alderen. Skjønner at jeg gikk glipp av det viktigste i livet som ikke går an å få igjen.
Derfor har jeg nå valgt at  jeg vil bruke all den tid jeg kan få med mine voksne barn og barnebarn nå, vet det er for sent, men men spist er spist.

Da skjønner dere at det ikke har vært noe tid til blogging hahahahaha. Når mr «lukkøye» tar meg på sofaen veldig tidlig i tillegg, vil ikke nevne noe klokkeslett for det er nesten litt flaut hahaha

Min anbefaling til alle dere småbarnsforeldre som jager etter alt mulig, fra stort hus, dyre biler, fin jobb. Alt det materialistiske, og karrierejaget. -Drit i det, det er bare noen ting, barna driter i om du har fin bil og fin jobb. MEN at dere er tilstede og har tid sammen er mye viktigere. Sett dere ned og lag en plakat med hva som er viktig for dere i sammen, fordeler ulemper. Da ser dere selv ..

Ta vare..  

#blogg #fluefiske #Tavarepåtiden #barnebarn #hummerlag #kanapeer #minhverdag #dønnærlig

0 Delinger

2 svar til “Hva er viktig”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *