Bilpleie for første gang!

Dette har jeg aldri gjort før, men det klarer jeg helt sikkert. -Var det ikke det Pippi Langstrømpe sa også?

Dette er nok første gang jeg har tatt meg tid, og har hatt tålmodighet til dette. Jeg har nå stått i mange timer fordelt på 2 dager og vasket med noe kitt, lagt på wax og tatt dette av. Tenkt mange ganger på karate kid, -wax on – wax off. 
Dette var faktisk morsomt når jeg så hvordan resultatet ble. Mine 2 venner som har gjort, og gjør dette gjevnlig har vært innom garasjen med tips og skryti av resultatet. Selvfølgelig også tatt en kopp kaffe
Det var liksom noe med det at denne bilen så ikke bra ut, men jeg ville at den skulle bli bra eller ihvertfall se bra ut, og når jeg har bestemt meg for noe, da skal det mye til for at det ikke går bra, det tar bare litt tid. Dette ble en slags mestring følelse for meg. 

Bildet til venstre er fra tidligere, det til høyre tok jeg i dag etter polering

Jeg som aldri hadde gjort dette før, og ikke ville bruke masse penger på det heller. Tok turen innom Biltema i Larvik, ydmyk som jeg er, fortalte at jeg aldri hadde gjort det før og at bilen var veldig sliten i lakken – hva skal jeg gjøre. Gutten der var utrolig hjelpsom og forklarte en nybegynner så godt han kunne…….. Dette var heller ikke dyrt. Betalte for ett helt kit 229 kr. Om du er en som vil prøve på dette selv så er dette settet å anbefale fra en en ny bilpleie kar som har kost seg i garasjen med ett par Cola.

Ps Dette er ikke betalt reklame, bare helt gratis fra en fornøyd kunde.

 

Så nå er bilen vinterklar. De siste ute møblene ble ryddet inn i dag, da er det vinterklart. Nå gjenstår det bare å få klippet de siste rosebuskene så er alt klart for vinteren.

Det er en deilig følelse å ha det meste klart selv om det er i det seneste laget kanskje……..

Å ha deilige følelser er godt. I dag fikk jeg også telefon fra en kjempe god kollega fra jobben, det er så deilig å prate med han som er så støttende, samtidig som han er kjempeflink. Det er veldig morro å ha han som en god kollega ihvertfall når jeg ser hva han har fått til med å jobbe steinhardt i helger og kvelder med å lage sin egen lille bedrift, med mulig Norges beste nettbutikk innen tur og turmat, for virkelig å få en god opplevelse av det å være på tur. Ta gjerne en titt på sia hans. RaaTurmat.no 

Det jeg også må innrømme nå er at når jeg føler meg i fantastisk form, så er det nok lurt å ikke brenne alt kruttet. Må nok dessverre innrømme at jeg har gjort det disse 2 dagene. Nå er det natti natt 
Vi hørs. -Ta vare……

#blogg #bilpleie #biltema #minhverdag #dønnærlig #vinterklart
 

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *