Inne vær helg

OBS VARSLER !

Når det blir sendt ut slike varsler må vi jo ta dette på alvor. Mye regn er ikke til å spøke med, men for min del er det ihvertfall bedre at det kommer ned ferdig måka……

Det kan jo være deilig med en inne helg å, Sitte foran peisen med beina på peishylla og bare nyte 

Leste ett stykke i lokalavisa vår om ei dame jeg har hørt holdt innlegg noen ganger, og tenkt flere ganger, – dette kan umulig holde lenge!
Hvorfor kan jeg tenke sånn, jo fordi det var akkurat slik jeg var selv 220 baller i lufta samtidig hele tia. Nå leste jeg at hun har måttet flytte, ta permisjon. Kunne nesten heller skrivd at hu hadde måttet rømme….. 

Det er det som også er så deilig noen ganger bare rømme inn i bobla, legge beina på peishylla la alt bare være….. Ikke tenke… Hva er vel bedre?

I dag er det søndag og fortsatt regner det, sitter inne, det er deilig det å. Har tenkt en del i det siste hva jeg skal fylle dagene med, jo jeg skal fortsatt gå tur, men jeg vil lære noe nytt som jeg egentlig har hatt lyst til lenge men ikke hatt roen til å nyte. Om jeg skal innrømme det så har jeg vel egentlig misunnet de som har drevet med fiske, om det har vært flue, sluk, dorging. Jeg som er født og oppvokst her burde jo kunne dette, ihvertfall når hele familien min ikke har gjort annet.

Nå har jeg sjekket eller det heter vel googlet mye om fiske i det siste, -Jeg spurte en venn av meg som er kjempeflink til å fiske om han kunne lære meg. Ja Kjellemann har fisket mye, og jeg tror han vil lære meg. Tilogmed broren min har jeg spurt, for der tenkte jeg at jeg kunne få låne litt utstyr til og begynne med. Tror mulig han har mer fiske utstyr enn det du finner i en middels stor butikk. Dette er ikke tull hahaha…. Jaja jeg vet den beste mestringsfølelsen er å lære selv, men jeg er ikke like sta lenger. Jeg er like nysgjerrig som før. Det er jo lurt!
Så ikke se bort fra at det kommer noen fiskehistorier her om litt 🙂 

Nå er det tid for dagens hjerne trim, Passer fint i slikt vær og fortsette å lære. Men at det skal være så vanskelig å få disse tallene til å passe inn…

Ha fortsatt en fin søndag. Ta vare….

#blogg #minhverdag #dønnærlig #lærenoenytt #hjernetrim 

 

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *