Lettelse

Lettelse!
Hvilken følelse sitter jeg med i dag? Har den samme følelsen som skyene i dag. Lettelse!

I går tenkte jeg å skrive en tog historie eller en tog blogg. Hvorfor skulle jeg det, -Jo i går fikk jeg levert bilen til jobben, så tenkte jeg ta toget hjem igjen, derfor skulle det bli en tog blogg. Men neida, en av mine gode ekte venner bare «heiv» seg i bilen, og sa «jeg blir med så kjører jeg min bil».
Det er Venn, med stor V. (les tidligere innlegg om venner her)
Det var en lettelse!

Skal jeg ha ny bil? Trukke det, jeg har en gammel Golf som min lille datter har hatt, men hu har kjøpt seg en nyere og kulere bil, så den gamle tar jeg. For hvor mye bruker jeg egentlig bil, – Ikke mye..
Så den duger for meg akkurat nå. Enda en lettelse!

I bilen på vei hjem får jeg en SMS fra NAV. Her står det at de har ett spørsmål til meg, og at jeg finner det på min side

Det er alltid spennende å åpne slike brev.
YES deilig, min AAP søknad er innvilget, NAVs rådgivende overlege gir vurderingen støtte.
LETTELSE!

Ha en hærlig torsdag, og ta vare….

#blogg #minhverdag #lettelse #aap 

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *