Stille time

Deilige følelser og ro i kroppen, er deilig å kjenne

Skulle vel sånn folkeskikkelig sett skrevet dette på fredag kveld, men jeg klarte faktisk ikke.
Folkeskikkelig hva er det for ett ord? Bare ramlet ned i huet mitt, for meg betyr det noe, tolk selv…..

Begynte med at jeg fikk denne store buketten med roser på døra, det å få roser på døra er ikke hverdagskost for meg ihvertfall, så leser jeg kortet som henger på sammen med en sjokoladekonfekt eske. Da må jeg innrømme at jeg blir rørt. Det er fra min nærmeste sjef på jobben, (altså ikke øverste sjefen). Jostein er en medmenneskelig sjef, en jeg sikkert kunne kalt venn, men det gjør man bare ikke med sjefen på jobben. Han har vært god og støttende hele veien, mulig det har vært begge veier om jeg tolker kortet riktig, jeg velger ihvertfall å tolke det slik på min måte……
Jeg må presisere at det også er noen av mine kollegaer som også har vært gode å ha….

Så kom fredag kvelden en fin høst kveld snikene på. Jeg hadde tidligere denne uke fortalt 2 medlemmer av menighetsrådet en ide jeg hadde for kjærka på fredager f.eks fra 16.30 – 17.30. Kan jo da tenke dere, jeg «selger» inn en ide som jeg har gjort om så mye så mange ganger, de tenner på denne og synes det høres kjempe fint ut. 
Da er det de sier «kan ikke vi prøve ut dette på fredag, bare vi». Jo da, ikke noe er bedre enn det, for det er jo jeg Erik som ønsker, og synes dette må være fint.
Vi har en fantastisk fin Arbeidskjærke her ute på Neset. Når jeg har vært der, om det er på middag, konsert eller gudstjeneste så er det en spesiell ro som jeg får, det er liksom ikke noe stress eller mas.
Det var det jeg tenkte kunne være fint for mange, og komme i arbeidskjærka etter en stressende uke og før helg 1 time. Denne timen skulle være en stille time, ingen prest som snakker, ikke engang snakke med noen – BARE noe deilig rolig musikk i høytalerene og bare la kroppen roe seg. Altså en «stille time», det er noe vi alle trenger innimellom.

Dette prøvde vi på fredag,- OG det var deilig akkurat som jeg hadde forestilt meg om ikke bedre…. Tror faktisk det var bedre, for jeg har hatt en utrolig ro i kroppen i helgen. Tusen takk Åsmund
Så jeg håper resten av menighetsrådet også tenner på ideen.
Dette er å anbefale om dere har mulighet. 

Ha en strålende høst søndag. Ta vare…..

#blogg #ro #stilletime #kirken #bergarbeidskirke #godsjef

 

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *