HØST !

Følg bloggen min på Bloglovin

I dag har det vært skikkelig høst eller en mer overgang til vinteren, helt dønn ærlig så er det den absolutte verste tiden av året jeg vet om. Det er liksom litt for lenge siden og det er litt for lenge til….        I dikt samlingen til min venninne Marte Østmoe finner jeg mye rart, fant ett som jeg synes kunne passe med denne dagen.

Høst

Gir meg hen 

til melankolien

det er en dag for dikt

det spraker i sommerens siste klorofyll 

jordbær er bare et minne

saltvann ikke fra havet

eplepai av sentimentalitet 

veier varigheten 

hvem er med 

videre 

fra nå  

fram til isen

#marteøstmoe #littforlengetil #blogg 

Likte du innlegget og synes det var bra? Sleng gjerne over noen kroner for å støtte bloggen min. Trykk på PayPal-knappen under for å gi et bidrag!

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *