Fokusere og huske

Hva har skjedd i går og i dag? Ja det har snødd, men hva mer?

Jeg har sagt jeg vil dele fra min hverdag her, -Men det er ikke alltid jeg synes det er noe som har skjedd i min hverdag! Det er jo alltid noe som skjer, akkurat som vi alltid har hørt at vi har en drøm i løpet av natta. Så det å skulle skrive om min hverdag gjør at jeg må fokusere, bruke huet, det er akkurat det jeg skal trene på og bli flinkere til -HUSKE hva som har skjedd positivt og negativt.

Elsker brødskiver og melk. Hva er bedre enn brød med masse smør og honning klappet i 2. Det er noe jeg aldri blir lei, som baker kan jeg kanskje være litt inhabil, men hva er bedre enn en god gammeldags godt stekt kneipp. Dette er min faste lunsj, så vet dere det..

Var å hentet posten, og der lå det en STOOR konvolutt fra LHL-Hjerneslag, det er jo utrolig bra hvor mye informasjon de har, og ikke minst så mye viktig informasjon til pårørende. 

Pårørende, jeg vet at det er verre å være pårørende i mange situasjoner, om ikke alle kanskje. Så det å fokusere på pårørende er en utrolig viktig jobb som gjøres.

Ønsker dere en fin dag, -Og ta vare…..

#blogg #pårørende #minhverdag #melkogbrød

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *