Hvorfor blogg?

 HVORFOR SKAL JEG SKRIVE BLOGG, HMMM JA DET LURTE JEG PÅ OGSÅ!

Kom frem til at det å kunne skrive om min hverdag etter at jeg hadde fått hjerneslag, prøvd å gå tilbake til full jobb. Jugi for meg selv og alle andre at jeg hadde det bra og merket ingen ting. -Men måtte kaste inn håndklet og innrømme at jeg var ikke som før. Måtte få profesjonell hjelp.

JA da kom jeg frem til svaret, målet med å skrive ned og dele min hverdag – dønn ærlig må jo være at jeg vil hjelpe meg, men også Mulig jeg også kan hjelpe andre som er i samme situasjon til å innrømme og akseptere seg og andre som er i en slik situasjon. Jeg for min del, det å ha gått fra det å være en aktiv arbeidsnarkoman – til det å være en middelaldrene mann med hjerneslag som ikke klarer å jobbe. 

Det var en gang en klok eldre mann som sa til meg, og han sa husk det:
«Det er godt at de som vet så meget, -Vet så meget om så lite». 

Denne bloggen skal jeg bruke til å skrive om min hverdag – Dønn ærlig. Skrive om tanker jeg har som dukker opp, ideer som kommer, historier og dikt.
Historier og dikt, ja de kan være sanne eller det kan være tanker og frustrasjon som svirrer rundt i huet mitt i hverdagen. Vet jo at når ett enkelt bakerhue har gått på «speed» hele livet, så er det mye som dukker opp når det ikke får utfolde seg som tidligere.

Det er mange som har disse problemene, det vet jeg. Hadde vi bare hatt bandasje rundt huet, slik at folk hadde sett at vi slet litt.
Frustrasjonen rundt dette, håper jeg å kunne belyse litt og hjelpe andre samtidig. Håper jeg kan bli kjent med flere mennesker, dele utfordringer og ikke minst løsninger som vi har funnet / brukt for å komme videre, eller klart å akseptere og bli akseptert som den en er blitt.

Må si jeg er veldig imponert av planteverden! Det er noen planter som er fantastiske til å akseptere hvordan det er å klare seg. Jeg har en grønn plante i stua, eller jeg har flere egentlig. Men den ene er spesiell, når jeg kjøpte denne sa hu koselige dama på plantasjen » denne er bra, fordi jo verre den har det – jo bedre har den det». Fantastisk…. Den planta vokser som bare det, nå tror jeg faktisk den har vokst så mye at jeg må bytte potte på den, vil det si at den har det så forferdelig hos meg. 

Tror ikke den har det så ille, -MEN den har akseptert at den vil ha det bra med slik det er. Det er jo slik vi og alle andre også må skjønne.

Vi er alle en stor ressurs for samfunnet, uansett hvem vi er og hva vi er om vi blir akseptert og brukt riktig.

Ta vare……

Følg meg gjerne på sosiale medier som du finner linker til i ett tidligere innlegg

#hvorforblogg #planteverden #lhl-hjerneslag #tanker #aksepteresegselv #minhverdag 

0 Delinger

7 svar til “Hvorfor blogg?”

  1. Blogg er et fint hjelpemiddel til å ventilere og møte andre i samme situasjon. Min mor fik hjerneblødning da jeg var 10, hardt ramt, men lever. Så kjenner til det, livet etter. Men kun som pårørende. God dag til deg!

    1. NorskeTankeriDanmark: Hei, Ja det er deilig å få skrive. Det er nok nesten verre å være «kun pårørende» tror jeg på mange måter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *