Deilig Fastlege besøk

#fastlegebesøk #hjerneslag #personlig #akseptere 

Ny dag nye muligheter heter det, men i dag er det ny dag ny samtale med lege og møte med NAV!

Jeg har time hos fastlegen på morran for samtale og veien videre. Har akkurat kommet derfra nå, denne samtalen ble veldig god, vi fikk pratet om mine følelser og det var ikke bare jeg som pratet og hun skrev. Hun rørte faktisk ikke tastaturet til sin EDB maskin, hadde fokus på MEG og ikke tastataturet og klokka. Dette var veldig deilig, dette sa jeg også når timen var ferdig. Det satte hun pris på og det synes…

Jeg skal nå på møte med NAV og min kontaktperson der, dette møtet prøvde jeg å få til for flere uker siden, fikk da time om 3 uker…. -OG jeg som nå endelig har klart å innrømme at jeg sliter med hukommelse og konsentrasjon etter hjerneslag, Jeg klarer IKKE å huske hvorfor jeg maset etter dette møtet… Blir sikkert interessant, håper hun har skrevet noe vi har pratet om… MEN tro det eller ei, jeg gleder meg

I morra her jeg igjen time på Kysta med hele teamet som har utredet meg, da skal jeg få hjelp til mine målsettinger.

Sette mål, ja det var det jeg skulle skrive om. Hva er realistisk? Hva klarer jeg? Skal jeg ha mål i hverdagen? Mål om arbeid?
Jeg er vandt med å sette meg mål i arbeidslivet. Jeg skal omsette for så mye mer, eller jeg skal ha så mange nye kunder neste mnd eller år. Det er ikke noe problem, men når jeg nå skal ha mål for MEG, jeg vil jo så mye mer enn hva kroppen / hodet vil. F…

Dette er så forbanna vanskelig, ingen ser på meg at jeg plundrer. Jeg har blitt veldig god til å late som….
Faktisk skal det bli deilig å få hjelp til det, få hjelp til å være realistisk.
Få hjelp til å tenke på meg – Få hjelp til å fokusere på Erik NÅ. Det er ihvertfall det jeg håper på.

Ha en strålende onsdag

 

0 Delinger

2 svar til “Deilig Fastlege besøk”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *