Frustrert til ærlig

Happi høst søndag

På torsdag var jeg på kysta som jeg sa jeg skulle. Dette var rett og slett fantastisk og få møte teamet igjen.

Vi ble enige om noen kortsiktige mål og snakket litt om det langsiktige målet. Det var deilig å få hjelp til å sette noen realistiske mål som kan være oppnåelige for meg. 
Vi pratet også mye om dialogmøtet som skal være til torsdag med fastlegen, arbeidsgiver, nav og meg. 
Det gikk ett stort lettelsen sukk gjennom hele meg når de sa at 1 fra dette teamet kunne være med, slik at det var en spesialist tilstede. Dette føltes skikkelig deilig. 
Denne deilige følelsen ble plutselig erstattet med litt tårer, da de begynte å fortelle at vi måtte belage oss på trygd….. JEG ERIK på trygd. 

Det var da mål nr 1 kom inn. Erik respekter din helsetilstand som den er nå – Vær ærlig med deg selv. OK gi meg litt tid til da…

Jeg har heldigvis noe å glede meg til i helgen, vi skal på vår årlige Viltweekend tur. Vi er tanter og onkler… Dette blir knall som vanlig med mye god mat og hygge. 
Dette kan jo være en fin anledning å prøve ett av de andre målene jeg har satt meg. Nemlig være ærlig og fortelle hvordan jeg egentlig har det, hvordan det er å konsentrere meg i en samtale med flere. Dette blir en utfordring, men deilig.
 

Vi bare koser oss denne helgen, med fin tur og fine farger, og utrolig mye god mat

Søndag våkner vi opp til ett fantastisk vær, kaldt men utrolig fin luft og sola som skinner på fjellet. 

Dette har vært en fin og energi givende høst helg med mye god vilt mat

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *