Hvorfor er det sånn?

Tidlig mandag morgen klokka har akkurat passert 5.15, jeg er våken og tenker, får ikke sove. Huet mitt går på speed igjen! Jeg skriver det….. 

Mulig det ikke passer her, men jeg har sagt jeg skal være Dønn ærlig

Når jeg fikk være med på alt, og den gang det virket som om hodet og tankene gikk på speed for å finne på noe nytt, var det også noe som irriterte meg!

(Bildet fra en av mange ting jeg var med på, og som irriterte) Bilde hentet fra Langsveien.no 

HVORFOR på slike arrangementer skal de med mest penger og ressurser mase mest om å få sta på gjesteliste, eller mer riktig få gratis inngang, de kan jo f…. meg betale. -MEN det er alltid de som har mest som får…..
Dette gjelder f…. overalt, bodde en liten stund i en fjell landsby, der var det det samme, de med størst hytte og størst bil som var kulest å kjenne for eieren, -JA de fikk gratis sesongkort i heisen til hele familien. Dette irriterte meg. Hvorfor skal det være slik, hvorfor kan ikke de klare å tenke at det faktisk er noen som ikke har råd til å gå på konsert eller kjøpe sesongkort til barna sine. De burde heller betale dobbel pris, slik at andre kunne fått en gratis inngang.

Det er vel bare sånn at de med mest, får mest…..
Tilogmed vår egen Erna innrømmet på senfredag at hun brukte tittelen sin noen ganger til å få komme inn gratis, eller stå på «gjesteliste» som hun kalte det, også si at hun gikk noen kjøkkenveier….. burde vært flau og skamfull. også hu som sier at hun hjelper de med minst. KUL DAME ! NOT

Heldigvis har jeg god samvittighet her, jeg sa nei til alle de som trodde. Jeg ringte heller noen på min «hylle» som ikke hadde mye å rutte med
DEILIG…

– Det er ikke alltid det kule er det som er det kuleste! Hvem tror du prater mest?

   Ha en fin dag! Endelig mandag

#gratispassasjerer #gjesteliste #konsert #myevilhamer

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *