Har vi egentlig ekte venner !

Dette innlegget skulle egentlig handlet om hvilke mål jeg skulle sette meg nå for fremtiden med jobb, privatliv og det som livet handler om. Har lyst til å ta det senere for nå har jeg fundert litt på noe annet viktig i livet. -Har gått rundt og tenkt på en ting i lengre tid nå..
Har vi egentlig ekte venner? Svaret er JA, men hvem er de?


(Bildet er fra ett foredrag jeg holdt) bildet er tatt fra langsveien.no

Jeg gikk i den troen i alle år at jeg hadde mange venner alle kontaktet meg, alle lurte på ting, alle ville ta en kaffe, alle ville trodde jeg. Etter som tiden har gått skjønner jeg jo hvorfor tror jeg! Var det så jævlig kult å kjenne «bakern» han sirkusklovnen i havna som gjorde alt det folk forventet han skulle gjøre? Var du så jævlig kult å si du var kamerat med «bakern»? Eller var det at de da fikk litt, og han var den som kunne fikse og få til?

 

Jeg tror det var en lett blanding av dette, kanskje litt selvgod -MEN slik velger jeg å tolke det. Skjønner det ikke helt, for jeg var jo bare en enkel fattig baker!
Jeg kjenner flere som tror de har mange venner, de har ikke det. Jo de har det så lenge de har noe å gi bort eller ha goder av.

Jeg hadde, velger å si hadde en som var min «bestevenn», kalte meg tilogmed «konami», i etterkant ser jeg at dette var den som røyk først. Han var vel den største «bedehuskjærringa» som finnes. Jeg har ikke noe imot damer som går på bedehuset, men der er det mye sladder, og han er nok den største «kirkegårdsblonde» kjærringa (kirkegårdsblond er grå håret)

Hvorfor velger jeg det? JO fordi i årene etter at jeg trakk meg ut av alt jeg var blandet inn i, så er det ikke mange som er der, det er ikke mange som maser om det ene eller det andre. Når jeg tenker meg om så er det ganske deilig, nå vet jeg hvem jeg kan stole på og som er mine ekte venner. 
Marte, Geir (sukker), Kjell (Kjellemann), Kjetil (snekkern), Therese og Emil
MINE EKTE VENNER ER FÅ – MEN EKTE

Så det jeg mener med dette er, ta godt vare på de ekte. Sil ut og ikke bruk energi på de som bare tar din energi. For min del har jeg bestemt at de jeg skal omgås med skal gi meg en god energi til å leve på. 

Før jeg ble syk var det en god venn av meg (Emil) som ble behandlet veldig stygt, han fikk rett og slett sparken. Emil er tidligere rusmisbruker, var frontfigur i en organisasjon. Så sto han der sparket, tror nok de like gjerne kunne gitt han en pose med heroinsprøyter. Da var jeg der for han akkurat som han var der for meg tidligere. Jeg sa se positivt på dette, dette kan gi deg en unik mulighet til å bygge en egen organisasjon for rusmisbrukere og pårørende, det er det du er best på. 
Jeg fikk så spørsmålet, » vil du sitte i styret som den ordentlige fra næringslivet» Svaret mitt var umiddelbart JA.
I denne organisasjonen har jeg fått mange nye bekjentskaper som helt sikkert kan bli venner etterhvert, for noe mer ærlige og ressurssterke personer enn tidligere rusmisbrukere er, – skal du lete lenge etter. TUSEN TAKK. Ta gjerne en titt på nettsiden deres http://www.rot-no.net

Ta vare på de som du kan ha det morro sammen med, selv når du blir pensjonist

God hælj

#venner #ektevenner #recovery #tavare

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *