Full Fart i-Nevlunghavn!

Det er nok mange som vil si at det er ikke te å tru, men det er faktisk sant.
Det er kjempe vær om dagen ihavna med masse folk og full fart. I formiddag var det som dere kan se av bildene stapp fult i bakeriet med kunder, det er veldig morsomt, så takk til alle dere som gjør det mulig å drive helårsdrift her ihavna.

vintersnomre brygga 080209 069vintersnomre brygga 080209 065

Pleier å ta med meg Egon på tur på ettermiddagen i dag gikk vi til Løvall i ett kjempe vinter vær, ja det var nesten Påske stemning. Det er noe spesielt når det er ski løyper langs med vannet hele veien. Helt fra Holtet runnom Mølen, Oddane og i hvertfall til Løvall enda så fortsatte de, men uten meg. Er det like fint vær i helgen er nok familien Thorstein på skitur til Mølen. Til alle dere som ike har opplevd dette før(e) benytt sjansen NÅ.

mobiltelefon bilder 052mobiltelefon bilder 047

Når jeg var på tur hjem, fikk jeg se at Rekefiskrane var på vei i land, vi tokk turen nedom brygga, ikke at det er så uvanlig, men idag fyste jeg på fersk Nyfiska Torsk. Kan en få noe bedre tro?
Det er nok mange som forbinner Nevlunghavn med å sitte på brygga en sommerdag og spise Ferske reker, Det er akkurat like godt om ikke bedre nå med masse rogn å så saftige mmmmm. Det er full fart på Bua om dagen med masse reker og fisk. Ta turen til Nevlunghavn og innom Bua, her treffer du noen som har litt mer enn middels greie på fisk og fiske. Du får fisken eller det du velger Helt klart bare å putte i kjelen. De som jobber her nå har vel alltid drivi på med fiske.

vintersnomre brygga 080209 092

Det er veldig morro å handle i en faghandel butikk når de som jobber her har greie på det de driver med.

Nå har jeg fortært en utrolig god Middag, Tusen takk for en god matopplevelse idag til dere to.
Her kan du lese en annen artikkel som er skrevet om Krøll Torsk fra Nevlunghavn
Her kan du lese om Havnas nye fiskær

Ta turen til Nevlunghavn i Helga, eller rett å slett legg vinter ferien hit.

0 Delinger

One Reply to “Full Fart i-Nevlunghavn!”

  1. Hei Erik ! Gratulerer og jeg skjønner du har avet pågangs mot av : Først bestefar – Leif og vidre Arild og Mor Wenche. Vi har desverre sluttet på Oddane. Annemor på sykehjem for 2år og jeg sliter med vond hofte. Sønn Rune og begge hans døttere camper fortsatt.
    Hils mor og far fra oss og lykke til !!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *