Mange nye inntrykk!

I dag har det vært mange debatter om Politiets uniform og hva den skal få inneholde.
Synes vi det er riktig å godta alle slag kristne og menneskelige syn blandet inn i den Norske uniformen, om det er Politi, Brann, Militær eller hvilken som helst annen arbeidsuniform.
Satt å lot tankene flyte mens jeg brøytet i dag. Tenk deg en Politimann med en svær Turban og med en liten Politihatt på toppen, det hadde sett "fint" ut. Eller ett stort "Jøde kors" hengende på Politi uniformen.
Jeg har ikke noe imot Jøder eller Muslimer men at ett sted går grensen, eller for å bruke en Norsk fjellvettregel "husk å snu i tide" slik at vi ikke går for langt kjære K.Storberget. Det er noe i det at det er noen vi ikke kan gi lillefingeren, for da tar de fort hele handa di. -Tenk at mr.Storberget hadde glemt å spørre Politidiroktoratet om hva de synes, eller om deres meninger. Øystein Sunde har rett "Det er fort gjort å glemme" .
Håper vi ihvertfall får beholde det Norske Språket i Norge.

0 Delinger

One Reply to “Mange nye inntrykk!”

  1. Så fin blogg dere har ;-0 her skal jeg følge med vettu, da får vi med litt av det som skjer utenfor bykjernen også.Ha en kjempefin dag alle sammen. Stooor vinterklem fra Trond og Kristina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *