Larvik Håndball, -Kamp i dag!

Idag er det Håndball kamp i Larvik, Familien her i huset anbefaler alle å gå på kamp i dag for å heie jentene til seier. Det står vist i Danske medier at om det kommer 30-40 Danske suportere til Larvik, Blir hjemme publikumet overdøvet. Så la oss vise dem at ikke dette stemmer.  Så vår oppfordring kom å fyll opp hallen i dag.

lhk 150209

Det er ikke bare kamp i dag, møt opp i god tid før kampen å treff noen kjentfolk som du kan prate og ta søndagskaffen og kaka sammen med.
Det meldes om at det er prssekonferanse direkte etter kampen. Det er vist 2 som skal signere nye kontrakter, og i tillegg en ny spiller av topp internasjonal klasse som skal komme til kluben. At den nye spilleren skal være av topp internasjonal klasse er vel ikke noen overraskelse, vi har jo bare det i klubben (Larvik HK), om ikke de er det når de kommer, lager Larvik HK det av dem med trener teamet Bøhn og Moen i front. Så her får du møe morre for en liten slant penge.

kari mette
Bildene fra dette innlegget her hentet fra Larvik HK sine nett sider.
Link til Nettsia er her

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *