Hei Hei!

Ikke gi opp
Synes denne passer fint nå

Arbeidstrening

Beklager så mye til dere som er innom her å kikker en gang i blant.
Jeg har dessverre ikke hatt noe energi igjen etter endt dag.

Det har seg slik at jeg har vært noen uker nå i arbeidstrening, eller det heter vel Arbeidets Forberedende Tiltak. Jeg har vært utplassert i ett borettslag som vaktmester assistent. Dette har vært utrolig artig, men «slitsomt».

Akseptere

For en tid siden kunne jeg si at jeg hadde akseptert min hverdag og mitt nye liv, men er vel ikke helt sikker på det allikevel. Disse ukene har jeg vært nødt til å akseptere noe «nytt» igjen. Akseptere at jeg får det bevist gang på gang at energien går fort tom, konsentrasjonen holder kanskje 45-60 min. Om jeg ikke har vært flink nok til å stoppe i tide, er flere dager ødelagt. Det å måtte ringe og si ifra at jeg ikke kommer, har vært ett nytt nederlag og noe nytt å akseptere.

Det har blitt noen historier med denne utplasseringen som har skapt både latter og tårer.

Vaktmester assistent
Jeg i vaktmester kostyme

Hvorfor ikke

Tror jeg fikk en fin ide her om dagen, hvorfor ikke spørre jentene mine om de vil skrive «gjesteinlegg» her.
Det kan jo handle om det å få en «annen» pappa, eller hvordan de ser på meg nå.
Jeg utfordrer de!

Hva synes dere?

Ønsker dere en fantastik dag.

Neste innlegg her vil forhåpentligvis være fra en av jentene mine.
GruGleder meg. Håper du gleder deg?

Ta Vare…..

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *