Alt til sin tid

Jeg er her, og jeg driver og gjør om litt hjemme.
Har lenge gått å tenkt at nå må jeg gjøre noe med ditt og litt med datt.
Begynte for noen uker siden, det går jo ikke like fort lenger……
Men i hvert fall fikk jeg startet, har laget nytt vaskerom/bad og gang i kjelleren
– Lagt varmekabel ikke selv men
– Flyt sparklet gulv, med god hjelp fra Øyvind Eliassen og Odd murer, som bare kom innom for en kopp kaffe men ble håndtlanger denne kvelden.

Alltid perfekt!
Øyvind lurer aldri
Kveldens håndlanger Murer Odd


Jeg valgte LIP flytsparkel, ikke det at jeg har noe greie på dette, men de som tok tlf var utrolig hyggelige

Jeg hadde ansvaret med å holde pumpa full

Øyvind la også belegget

Telefon nummeret til Øyvind hahaha

I går var min venn Kjetil her å hjalp meg å bytte dører. Kjetil er BESTE SNEKKÆRN, bare så det er sagt. Han har ikke noe FB side eller nettside, men blir nok mest sannsynlig å se på tv i Eventyrlig oppussing til høsten.

Nå venter jeg bare på rørleggeren.

Vil legge ut litt bilder når prosjektet kjeller er ferdig

I denne prosessen skal det handles og finne det en liker.
Jeg har jobbet med salg og service i hele mitt liv, så for meg er service og ærlighet det viktigste når jeg skal velge butikk.
Må si jeg blir skremt hva en kan oppleve noen ganger.

Her vinner nok Coop Obs Bygg Larvik min vurdering. Både når det gjelder service og fagkunnskap.

Baderoms innredningen ble kjøpt i en annen spesialbutikk, som selger «store flis». (ingen link til denne) Noen av de har veldig mye å lære. Ærlighet……
Nok om det, kjenner at jeg blir irritert bare ved å skrive om det.

Gleder meg veldig til dette prosjektet er ferdig, og kunne begynne å planlegge videre.

Ellers skjer det litt av hvert annet også.
Var på USN – Universitetet i Porsgrunn og holdt vårt foredrag 2 stoler, Jan Ivar og jeg. Det var utrolig morsomt, i tillegg fikk vi stående applaus av 160 sykepleier studenter etterpå. Ikke nok med det, vi måtte bli sittende i 20 min etterpå å svare på spørsmål. Sånt er rørende synes jeg.

Vi er klare for å gi studentene 60 uforglemmelige minutterTenker jo mye på jobb, og eventuelt når en kan klare å ha nok overskudd til å prøve seg ut litt. Hva skal en prøve seg i?
Dette var jeg i møte på Nav om med min nye veileder som var utrolig hyggelig og ikke minst forberedt,  i forrige uke. Vi konkluderte med at vi avventer litt til. Jeg tenker bare at tiden går bare så altfor fort, og plutselig så er datoen der hvor jeg må bestemme meg for hva jeg vil. Orker jeg, har jeg energi, klarer jeg f….. så mye en skal gruble over
Vi lar det ligge litt til..

Kjenner at kroppen eller huet blir fortere irritert nå etter at jeg har bestemt meg for å si ifra og være dønn ærlig. Siste ukene har jeg lagt merke til en helt spesiell situasjon, hvor jeg legger merke til hvor mye enkelte mennesker utnytter andre, spesielt de som bare er snille.
Dette er ikke greit, håper det tar slutt og at de skjønner sitt eget beste. Hvis ikke må jeg si ifra og da blir det ikke på noen pen måte. Mulig det er det som må til for at de skal skjønne hvor heldige de er, eller nei trukke de skjønner.

Gleder meg til i morra, da skal jeg være med min datter og min kjære Kasper (morfargutten) på påskefrokost i barnehagen.
i barnehagen ja, hehe. Var å hentet han der en dag, en jente der spurte hvem henter deg i dag?
Kasper pekte på meg og sa «han der». Hehehe

Har dere noen gode historier om deres hjerteknusere?

Til uka kommer det flere nyheter i mitt liv……… MEN det må dere vente litt til med

PS. Dette var ikke ett sponset innlegg, bare skryt av flinke folk.
MEN om noen av dere ønsker å bidra, bare si ifra. Det er plass på kontoen hahahaha

12 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *