Tøffe historier

Hvordan er det om dagen?
Jo da dagene går, jeg har vært ute å fisket litt. Prøver ihvertfall å lære meg det. Det er ihvertfall en ting som er sikkert, det er jaggu godt jeg ikke skal leve av det. Håper øvelse gir mester som det heter… Gleder meg til den dagen jeg får den første sjøørreten. Det skal ikke gå upåaktet hen, dere får høre det hahaha.

Deilig med slike dager
Her har jeg tatt båten ut for å prøve det.

Det er utrolig deilig med slike dager, kan jo lure på hvorfor jeg ikke har tatt meg tid til dette før.
Alt fiskeutstyr har jeg kjøpt i senere tid. Tok turen til Sandefjord i en fiskebutikk hvor det var utrolig hyggelige folk som jobbet. Jeg var ærlig å fortalte at jeg har ALDRI fisket før, så jeg trenger hjelp med alt. De var jo bare fantastiske og de vet hva service er.
Gratis reklame og link her hahaha til Skittfiske

Ellers så sysler jeg litt med organisasjonsarbeid når overskuddet er der, og jeg vet at jeg ikke har noe jeg skal gjøre dagen derpå. For dagen der på etter litt «jobb» er ikke bra. Faan (unnskyld språk) de dagene er jævlige, men jeg synes de dagene sammen med R.O.T gjengen er så sykt morsomme og interessante at jeg klarer ikke la være, det er verdt å ha en tom dagen derpå.
I går var jeg sammen med de, vi hadde en fantastisk dag. Jan Ivar og jeg trente på vårt foredrag som vi planlegger.(les mer om det under foredrag).
Så var jeg med Emil som alltid er spennende, denne uka har han en filmskaper på slep som lager dokumentar om hans liv, som ikke har vært det enkleste.


Vi hadde også en hyggelig lunsj med Tommy som dagen før hadde holdt ett foredrag om sitt liv, og hvordan det var å ikke bli hørt av barnevernet som barn.
Sterke historier som gjør inntrykk og øynene blir våte av.

Du finner historien her på NRK.NO/Brennpunkt 2004

Må si jeg er super stolt og glad for at disse guttene er blitt mine venner, lærer noe hele tiden.
Alt handler om Recovery og Tilfrisking i eget liv

Tar du vare på ditt eget liv? Tør du spørre de vanskelige spørsmålene?

Fant du alle linkene?

Ha en strålende og Ærlig dag
Ta Vare…..

0 Delinger

2 svar til “Tøffe historier”

  1. Godt å lese innleggene dine❤️vi i r.o.t er takknemlig for å ha med deg på laget ?kult at du fronter mitt foredrag for vesterled,som forøvrig gjør en super fantastisk jobb for barn som trenger fosterhjem eller besøkshjem ❤️glad i du ?

  2. Så bra at du har funnet ut at fiske er fint å gjøre. Det gir mye både av opplevelser og frisk luft. Jeg drev i noen år en sportsbutikk med fiskeutstyr og arrangering av havfisketurer med min eks, så jeg har vært med på en del fisketurer. Og fisker fortsatt sammen med min nåværende mann. Det er mye enklere å få fisk her i Trøndelag enn det var i Østfold. 😉
    Veldig fint at du klarer å være med på noe som gir både deg og andre mye også. Godt å komme seg litt ut. 🙂 Fint å lese, og jeg fikk opp de linkene jeg prøvde. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *