Godt Nyttår!

Hva har jeg drivi med siden sist?
Jo, det skal jeg si litt om her nå
Det ble jo slik at vi småbloggere ikke fikk være med videre på blogg.no, og jeg vil jo fortsette med å skrive om min hverdag-dønn ærlig. Så jeg opprettet en wordpress blogg som du er inne på nå her. (hahaha)

Det å være nysgjerrig viser seg igjen å være positivt, leste på ei side som jeg kan anbefale blogg bedre (link). Ble satt i kontakt med Jonas (link) som stilte opp, og sammen har vi laget ei side jeg er fornøyd med.

Hva synes du?

Utsikt utover Nevlunghavn fjorden tidlig morgen, sola kommer opp
Denne utsikten utover havnafjorden er noe av det fineste jeg vet om

Da sier det seg selv at jula har gått med til dette, samt litt familie tradisjoner og en liten tur på hytta.

Merker jo som jeg har sagt før at når jeg skal konsentrere meg og prøve å lære noe nytt så tar det på. Går jo så mye tregere enn før..
For første gang fortelte jeg dette til noen som skulle lære meg noe nytt, og det funka bra. Deilig når folk forstår.

Da er jeg i hvert fall i gang igjen å skrive

Takk til Jonas for din tålmodighet

Vi hørs

Ha en ærlig dag

Ta Vare…..

#blogg #minhverdag #dønnærlig #nyblogg #følgmeg  #etmere

0 Delinger

4 svar til “Godt Nyttår!”

    1. Hei! Tusen takk for at du liker den nye siden min. Det burde du slik at du får med deg alle dine innlegg fra din gamle blogg. Dette er ikke å bite i ett surt eple. Just do it

  1. Kanskje det jeg må gjøre også. Fikk du ført over fra din gamle blogg også? Er litt kjedelig å blogge og kanskje miste alt jeg har blogget til nå. Har du tips tar jeg gjerne imot 🙂

    1. Hei! Det er bare å gjøre det. Ja jeg fikk en eksport fil av blogg.no som jeg importerte i den nye WP siden. Vil anbefale å bestille det så fort som mulig, slik at du ikke mister noe. Mitt tips er å bruke noen kroner på å få hjelp til oppsett og opplæring. Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått av Jonas som driver Jensen Tech
      Lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *