HVIT JUL!

Har flere ganger skrevet at jeg sitter i ett styre for en organisasjon som heter R.O.T, dette er en organisasjon som er dannet av rusmisbrukere for rusmisbrukere. Dette var noe jeg ble med på som jeg mange ganger har sagt for en av mine beste venner som har blitt behandlet veldig dårlig av flere. Nå har han skrevet ett innlegg som jeg får lov å publisere her. Synes dette fortjener å bli publisert og lest av mange, slik at flere kan få opp øyne.
Min mening er at vi trenger den gammeldagse «sladdrekjerringa» i nabolaget, og tørre å stille de vanskelige spørsmålene.

Hva mener dere?

Her kan dere lese en sterk historie fra min Venn med stor V   

Jeg sitter i stua til noen venner,ser gleden mellom foreldrene og barna,ordene mamma og pappa treffer meg og synker inn,tankene begynner og vandre,slik de har gjort i så mange år,slik de gjorde da jeg var liten og kom i fosterhjem.
Disse ordene skal være verdens beste ord,mamma pappa de skal gi mening og trygghet,de skal gi varme og kjærlighet,men ordene svirrer bare rundt og gir ikke noen mening.
Tankene går lengre tilbake ,helt tilbake der pappa prøvde og drepe meg,der jeg ble plassert på et barnehjem ,der overgrepene stod i kø,der livet rått og brutalt ble tatt fra meg.
Under hele oppveksten har tankene seilet rundt,spørsmålene har svirret som illsinte bier,men ingen svar.
Jeg glir tilbake til nåtiden,smiler og nikker,later som jeg forstår samspillet mellom voksne barn og foreldre.
Jeg tenker som så mange ganger før,så heldige de er.
For litt over 4 år siden så kom Emma Amalie til verden,hun skulle vokse opp med en pappa som ikke skjønte hva ordet betydde,jeg gruet meg noe så forferdelig,hvordan skulle jeg klare dette,hvordan skulle jeg klare og være noe jeg ikke hadde forutsetning for og være.
Hvordan skulle jeg med min bakgrunn være en omsorgsperson,en klippe,en trygghet,en PAPPA.
Jeg forstod at jeg måtte gjøre ting annerledes,jeg måtte gjøre det stikk motsatte,men jeg tvilte på at dette gikk,jeg hadde ikke og fikk ingen referanser i å være pappa.
Fake IT til You make IT ,er et godt ordtak.
For litt over et år siden så inntraff en forferdelig hendelse,som grunnet ut i hat,sjalusi og makt
Jeg ble fratatt alt jeg hadde vært med og bygd opp,jeg ble fratatt min egen trygghet med ordene 
`Jeg må erklære deg uønsket, du kan heller ikke representere…….
Verden raste sammen,selv om jeg hadde sett at dette kome,så klarte jeg ikke og stå imot.
Ordene uønsket var et bevist utrykk for og ramme ekstra hardt,den som uttalte de,viste at jeg var uønsket fra fødsel av og opp igjennom.
Men da det blåste som verst og alt var mørkt,så kom det tre venner og tok meg på skulderen og sa
`kom Emil,nå går vi veien sammen,
Fra den dagen så begynte et helt nytt liv,fra den dagen så så jeg noe jeg ikke hadde sett før.
Fra den dagen så startet mine endringer for å reise seg,fra den dagen så la jeg merke til at mitt lille barn trøstet meg og sa Pappa jeg elsker deg.
Jeg innbilte meg at jeg ikke kunne strekke til som en god pappa,men sannheten er at med alt det negative jeg har opplevd,så er jeg så til de grader skikket til og være nettopp,en god pappa,jeg kan lære og vise mine barn det motsatte av hva mange mennesker har gjort mot meg,jeg kan vise at kjærlighet og styrke er bedre og sterkere en hat og negative opplevelser.
Jeg har referanser jeg har forutsetninger fordi jeg ikke vil påføre mine barn det andre har påført meg.

Så når vi nå går inn i Jula,så vil mine tanker være hos alle oss som ikke har vokst opp slik man burde vokst opp,jeg vil vie meg til og være der for deg,slik at så du kan få litt trygghet,slik at også du kan se at det finnes gode mennesker og at livet kan være vakkert.

Så vil jeg bare få ønske alle en riktig fin jul også de som lærte meg at livet er rått og brutalt,dere lærte meg også at det finnes verdier som er bedre enn det dere står for og disse verdiene vil jeg bestrebe meg for og være endel av. ❤️

God Jul Fra en Pappa som er god nok ❤️

Takk min Kjære gode venn Emil, du er mer enn go nok

God Jul! Ha en ærlig Jul

Ta vare………

Hvit Jul

#blogg #tavare #hvitjul #ROT #løvetannbarn #AA #etmere #egenblogg #gonok

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *