Ingen takk!

I dag var det dagen da jeg skulle møte sjefen min på jobben, vi skulle bli enige om fremtiden min, «vikar» for meg og bilordningen jeg har.

Dette skulle egentlig bli deilig og få avklart, da slipper jeg å gå rundt med dårlig samvittighet for alle de kundene mine som ikke får den oppfølgingen de fortjener og helt sikkert forventer.

Jeg gikk vel med den trua at vi skulle prate om alt dette, -MEN når vi skulle det, var vel de egentlig ferdig og hadde gjort det meste klart……
De hadde ansatt en ny mann allerede, det var jo egentlig litt bra, men det føles litt rart.

Når vi da skulle diskutere bilen min, ja da fikk jeg ett tilbud om å kjøpe den. Det er jo helt greit og bra, men hva skal jeg betale…..
Jo da ca 20000 mer enn den dyreste av samme merke som ligger ute på Finn.no. 

Dette var takka for at jeg jobbet og kjørte rundt 12-15 t i døgnet med fastlønn…Da stemmer igjen det som blir sagt….. » Pass på deg selv, Du får ikke noen takk, eller belønning når du er ferdig». Ikke misforstå meg, jeg forventa ikke å få noe gratis, men litt rabatt …… Vi «vanlige» ansatte er nok bare ett tall i flokken.

Da var det deilig å komme hjem og få gått seg en tur med Egon, vår gamle Kongepuddel (11år). Vi gikk langs stranda, lekte med pinner og kosa.

Jeg fikk tømt huet mitt og tatt beslutningene om hva jeg gjør og når. 
Min beslutning blir at jeg bruker denne uka til å hente ut dekker og vaske bilen for å levere den til uka, + at jeg vil logge meg helt av, får jo ikke noe takk allikevel.

Det er jo noen lyspunkter også om dagen. Jeg leste medlemsfordelene i LHL – Hjerneslag, oh der får jeg som medlem gratis advokathjelp til å håndtere forsikring, skatt +++++ mange andre rettigheter. Så i morgen har jeg fått time hos min fantastiske fastlege til å finne frem alt av papirer som blir etterspurt.

Så dagene er ikke helt svarte, mange lyspunkt, men mye tanker som sviver rundt i dette huet som har gått på «speed» i alle år.
Nå kom jeg på noe en bekjent sa en gang og som faktisk er sant håper jeg. «om du ikke kom med på toget som gikk, er det sikkert en bedre plass på det neste»

Følg meg gjerne her å på

Ønsker dere en fin ….  Ta vare…..

#tanker #kongepuddel #jobberikkealt #LHLhjerneslag #tavarepådegselv #duvelger

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *