Når savnet kommer!

Dette innlegget skulle vært postet i mai 2017, men måtte bruke litt tid på å plastre sårene

Det er en del ting som har skjedd i livet mitt siden sist…… Jeg vil skrive mer om det, og oppdatere etterhvert som formen forandrer seg 
Jeg skrev sist at jeg hadde flyttet, begynt på nytt……
Begynt i ny jobb, fantastisk og få bruke kunnskapen min på helt andre arenaer. Jeg stortrives og kjører land og strand hele døgnet. 
Dette går fantastisk bra, får noen fantastiske resultater.

Jeg ble bestefar, trodde dette skulle gå bra, selv om jeg bodde litt langt unna. Jeg ville helst ikke tilbake til mitt hjemområde der alle hadde vendt meg ryggen, snakket usant om meg, tilogmed mine nærmeste. -Men det er vel mulig en forsvarsmekanisme for de som hele tiden har hatt kontrollen, trøster jeg meg med – Kontrollfrikere tror jeg det kalles.

-Men savnet til mine barn ble omsider altfor stort, jeg måtte ta ett valg. Tårene rant og jeg tenkte masse. Her var det faktisk noen jeg var veldig glad i som måtte lide. Ihvertfall når vi ikke kunne bli enige, jeg måtte følge hjertet og magen min igjen. Noen ganger gjør det jævlig vondt, men livet er for kort til å ikke ha det bra.

-Så valget ble mitt, bare mitt denne gang

Jeg hadde ingen sted å bo, eller jo jeg hadde jo campingvogn. Der bor jeg i 2 mnd sånn ca

Så tok livet en brå vending…..

 

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *