Når ikke andre skal få bestemme!

Følg bloggen min på Bloglovin

Når du har gått i alle år å ikke kunne bestemme over din egen hverdag,bare gjøre det andre forventer at du skal gjøre.Hva skjer når du kommer til «Nok punktet»?

En dag i september 2015 tenkte jeg » faan, er det verdt dette». Svaret var NEI.

Men når du eier og er medeier i mange bedrifter, mulig ett midtpunkt i lokalsamfunnet blir det mange sjokkerte og skuffede mennesker. Denne gangen skulle jeg faktisk gjøre som jeg ville, ikke som andre forventet. Gi litt faan. Ja jeg leste bøkene til Per Fuggeli. Han ga meg inspirasjon. Gi litt faan Erik gjør det du synes er best for deg selv.

Jeg skal legge ut historien om endringen i livet mitt senere, på godt og vondt

Bildet forteller mulighetene!!!!!!!!!

Likte du innlegget og synes det var bra? Sleng gjerne over noen kroner for å støtte bloggen min. Trykk på PayPal-knappen under for å gi et bidrag!

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *