Kjære lokalpolitiker: Ta ordet!

Valg debattene tapetserer tv ruta om dagen, jeg skjønner at det er innspurten til vårt kommune valg, men…..
Det er viktige valg vi må ta. Hvem mener vi er best egnet til å styre vår kommune, som vi skal være stolte av og bo i. Vi innbyggere skal jo være stolte av å bo i kommunene våre, og være de beste ambassadørene, fremsnakke og dele gode tilbud og opplevelser fra området vårt. Derfor mener jeg det er viktig i denne perioden som vi skal avgi stemmen vår at vi vet mer om våre lokalpolitikere. Hva vil de gjøre?
Alle disse valgprogrammene på TV `n er jo en eneste stor skittkasting fra våre toppolitikere. Jeg driter i hva de mener om hverandre.
Jeg vil vite hva hvert enkelt parti i min kommune kan gjøre for at vi skal ha det best mulig her. Ja her!

Det virker som at ikke lokalpolitikerne har egne meninger.

Blir de styrt fra hovedstaden?

Bilde Levert av NTB. Opphavsrett Ap, H, Frp, Sp, SV, V, Krf, MDG, R

Stolt Patriot

På mange måter er jeg patriot av kommunen min. – MEN ikke fornøyd med økonomien.
Her vil jeg utfordre rikspolitikerne til å hjelpe lokalt, med noe som bør være enkelt.
Jeg er født, oppvokst og bor på ett lite sted i en kommune som det er veldig vanlig eller populært å flytte tilbake til når en blir pensjonist. Utfordringen for vår kommune da, er vel at alle skatte pengene som personene har betalt ligger igjen i kommunene de har bodd og jobbet i?
Min kommune må da ta utgiftene når alderen og behovene for hjelp melder seg.
For å bedre kommuneøkonomien kunne vel skattepengene fulgt person og ikke kommune?
Eller tenker jeg feil?
Vi kan jo ikke ha de beste tilbudene, og samtidig bare tenke nedskjæring?

Kanskje det hadde vært bedre om Helse og Eldreomsorgen hadde vært statlig?

Hvorfor skal de mase om miljø og lokal mat, når de gir lov i flere kommuner til å bygge boliger og veier over mange mål dyrket mark?

Hvordan kan de tro at en rusmisbruker forblir rusfri, når det nesten ikke finnes ettervern i rusomsorgen?

Jeg bare spør helt Dønn Ærlig..

I går postet jeg ett facebook innlegg for å ytre mine meninger. Kun en lokalpolitiker har kommentert, og han sendte meg også en Messenger melding. Dette satte jeg stor pris på.
Bryr de seg om en enkel innbygger tro? Eller er det viktigere for dem å være på lag med «eliten» i kommunen sin?
Dere tenker kanskje nå, hvordan forventer du at politikerne skal se ditt innlegg? I hvert fall så er over halvparten av gruppelederne i partiene her i kommunen på «vennelista» mi, -Og det er ikke jeg som har sendt venneforespørsel.

Det som jeg synes er viktig når jeg snakker med noen av våre lokalpolitikere er i hvert fall å vurdere om svarene er ærlige. Når jeg spør hva de vil gjøre i de neste 4 årene med makt til å endre.
Har dere noen meninger om hva som er best?

Her er innlegget mitt fra i går:

Så er det innspurten på valget og de ulike representantene kjemper om å få flest stemmer.De som vinner, får også makt, makt til å bestemme, makt til å innføre endringer både på godt og vondt. Kjære alle dere politikere, husk da på at når dere sitter i Administrasjonsbygget eller på Rådhuset og skal utøve makten dere har fått av innbyggerne, så er dere politikere for alle i vårt samfunn, dere er politikere for :
kjøpmannen, læreren, reparatørene, gründeren 
Dere er politikere for rike og fattige,
Pensjonister, barnefamilier og enslige.
Dere er politikere for terapeutene, men også for pasientene.
Dere er politikere for de som har blitt syke og falt ut av arbeid.
Dere er politikere for de som har kommet ut av rusen, men også for de som fremdeles strever i rusens jerngrep.
Dere er politikere som skal tilrettelegge for alle oss i samfunnet uansett rang eller herkomst.
Lykke til med valget husk hva dere nå lover.

Linker til innlegget og kommentarer
Min private fb
Blogg fb

Ta Vare……
Godt Valg0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *