Mye og mer

Nå skjer det mye på en gang. Store ting. Omveltninger og endringer. På alle plan faktisk. Jeg kjenner det i kroppen og klarer ikke helt henge med, men opplever at det er positivt alt sammen. Likevel blir jeg matt og sliten. 
Jeg tenker og lurer på om at det egentlig hele tiden skjer så mye rundt meg og i livet, eller om jeg bare opplever at det er mye akkurat nå nettopp fordi jeg ikke helt er i form, eller er helt som før.
For kanskje er det sånn? 
Det står jo aldri stille og det skjer noe hele tiden uansett.
Det er selve livet! 
Jeg tenker at det må ha noe med meg å gjøre at det føles for mye. Eller kanskje ikke FOR mye, men mye. 
Det paradoksale er at jeg hele tiden prøver å snakke om fine ting. Det er en rekke flotte greier på gang her: 

Kysta 
Har nå gjennomført en ny uke på verdens beste sted, nemlig Kysthospitalet i Stavern. Dette var det 2. oppholdet mitt der. På dette oppholdet fikk jeg mange svar som jeg har grublet over. Sikkert bare småting eller bagateller for meg tidligere, men nå plutselig store.

En dag med Jan var utrolig bra, var også sammen med pårørende


Etter disse oppholdene er jeg totalt utladet, men det er positivt.

Samboer

Nå deler jeg postkassa mi også


Ja, Jeg har tatt steget å blitt samboer.
Kjærsten min har vært utrolig forståelse full med tanke på mine nye utfordringer.
En ting jeg vet er veldig positivt med hun, er at hun ikke kjente meg, eller min fortid når vi traff hverandre, så hun har ikke noe å sammenligne meg med tidligere.
Det er det jeg også vil, jeg vil bli veldig glad i han «NYE» Erik

Morfar 
Morfar Ja, det skal jeg igjen bli. Gleder meg som en unge. For det å få være morfar er drit kult. Det er jo en merkelig følelse når jeg ser hvordan jenta mi takler det å være mamma + det å skulle bli mamma igjen.
Utrolig deilig å få kunne være med på dette.
Det som også er deilig er at kjærsten min har fått ett veldig bra forhold til jentene mine, og ikke minst er lille Kasper også utrolig glad i hu.

Kasper og Anne

Igjen konkluderer jeg med at det er gode greier. At det bare er å ta inn og flyte med og nyte. 
Ja, det er mye. Men jammen er det godt at det skjer noe i livet. At folka virrer rundt meg. At jeg ikke er aleine. 
Det kan føles mye i blant. For mye. Men jeg kan jo hvile litt og mye er bedre enn ingenting. 

Vi hørs snart igjen

Ta Vare…..

0 Delinger

2 svar til “Mye og mer”

  1. Det virker som mye faller på plass etter hvert. Men skjønner godt at det kan føles overveldende. Men du kommer det igjennom dette også.
    Lykke til med samboer og fremtidig barnebarn. Bare stas.

    Roar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *