Fellesskap

I dag er det ett lite kort innlegg fra meg!

Har meldt meg inn og fått bli med i en lukket gruppe på facebook for oss som har hatt hjerneslag og pårørende. Må si at det er mange av oss, og vi har samme utfordringer og plager. Har vært litt motstander av å melde meg inn i slike grupper, ikke fordi at jeg har noe imot disse. Men har vel hatt den formeningen at om flere i samme «båt» kommer sammen, blir ikke jeg i hvert fall friskere.
Der MÅ jeg si at jeg har tatt feil.
Unnskyld til dere som har fått dette fra meg.
I ett slikt fellesskap har jeg merket at hverdagen er lysere.
Så takk til dere som bidrar til å holde slike grupper i gang.

Har dere noen meninger om dette?

Kaldt, Men fint i Nevlunghavn når sola er på vei opp
0 Delinger

2 svar til “Fellesskap”

  1. Helt enig. Men hva med å melde seg inn i en forening å gjøre en forskjell? Som for eksempel som likeperson? Norsk forening for Slagrammede trenger personer som deg! Positiv, ærlig og med erfaring!

    1. Takk for det Anne-Sofie. Det kan hende etterhvert at jeg vil engasjere meg i en forening, og likemann har jeg stor sans for

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *