Skummelt og flaut

I dag har jeg gjort noe som jeg har sett på som litt «skummelt» eller kanskje flaut

Jeg har lagt ut på min private facebook side med mine over 1300 facebook venner at jeg har begynt å skrive blogg om min hverdag dønn ærlig.

Har hatt lyst til å fortelle det lenge, men det har sittet litt langt inne.

Hva tenker alle nå? Skal han ha medlidenhet? Nei jeg skal ikke det, det handler mere om at jeg vet at det er mange som ikke har det bra. Dette var visst ikke farlig, for så mange positive og støttende meldinger kan jeg bare fortsette å dele min hverdag dønn ærlig.
Dette viser igjen at så å si alle bekymringer vi har, hadde vi ikke trengt å bekymre oss for

Vi må ikke være redde for å fortelle om våre følelser, vi må heller ikke være redde for å be om hjelp.

Leste ett facebook innlegg av en bekjent av meg i dag, hvor han skriver «at vi trenger ikke være homofile for å tørre snakke om følelser».
Det er faktisk helt sant.
Vi må bare bli tøffere og ikke tro at det er flaut.

På miniseminaret jeg fikk være en del av gjennom R.O.T styrevervet, kom jeg i prat med ei dame fra Røde kors, hun fortalte at de hadde startet noe de kalte «Kom videre mann». Dette er for menn som har fått problemer etter samlivsbrudd, mistet jobben o.l. MEN hun sa det er veldig vanskelig å få menn til å melde seg på slike grupper. Vi gutter skal liksom klare oss selv vi. Trenger ikke det vettu.

Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått og får med å akseptere. Det handler jo bare om å være ærlig med seg selv.

Så til alle dere ikke vær redd for å snakke om følelser

Linker:

Røde kors – Kom videre mann
Røde kors FB – Kom videre mann

Ønsker dere en ærlig dag

Ta vare

#blogg #beomhjelp #minhverdag #dønnærlig #erikthorstein #komvideremann

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *