Hva er lurt i min hverdag

Hva er lurt i min hverdag

Ja det har jeg tenkt på, -Hva er lurt?

Er det lurt å snakke med folk når du ikke har det bra? Er det lurt å snakke med folk når du har det bra? Er det lurt å være nysgjerrig? Er det lurt å være forsikret?

Denne uka har vært full av inntrykk på hva som er lurt for min del. Jeg har gått turer som vanlig for å holde kroppen og ikke minst huet klart.
Det å holde huet klart er nok det lureste vi kan gjøre, ikke la det bli fult av for mye «gørr».

I slike turomgivelser er det fantastisk å bare gå rundt. Her kan jeg, om jeg føler for det rope/hyle eller kall det hva du vil, men det hjelper å hyle for å få klaret huet. «Gørra» bare rauser ut… Bare å prøve…. hehehe

Noen dager har vært veldig tankefulle, og for meg da var det deilig, det var nok også lurt å snakke med noen da. Det var nok lurt….

Så kom dagene først i denne uka som var veldig deilig og bra, da måtte jeg også snakke med noen. Det var veldig lurt…

Denne uka har jeg merket at det har vært lurt å være nysgjerrig også, for det har jeg alltid vært, ikke for å være nysgjerrig, men for å tilegne meg kunnskap. Nysgjerrig på hva som har vært lurt å tegne forsikring på. Det fikk jeg kjenne nå. For en fantastisk deilig følelse det er å kjenne at det var lurt det jeg gjorde den gang, fordi jeg var nysgjerrig.

Når det er mye som «henger» der og venter på å bli gjort, -Er det da lurt å skrive en prioriteringsliste? Ja for min del er det helt nødvendig, hvis ikke «renner det bare ut i sanden». Denne listen er slavisk fulgt denne uka..

Er det lurt å lære seg noe nytt for å holde hjernen i trim? JA det tror jeg. «Om du ikke har med deg huet, trenger du ikke ha med noen ting». Dette har jeg bestandig sagt når det gjelder jobb. Så hva har jeg tenkt å lære nå? Jeg kom i prat med en mann mens jeg tok en kaffe på en cafe for litt siden. Min nysgjerrighet igjen, – Hva driver du med? Jeg løser sudoku svarer han. Jeg: Å det kunne jeg tenkt meg å lære, det må jo være en fin hjernetrim.
Da var praten igang, han tegnet og forklarte. Jeg fikk meg en ny bekjent som virkelig var hyggelig.
Da bestemte jeg meg for at dette med sudoku skal jeg jaggu lære meg, for jeg møter helt sikkert denne hyggelige mannen igjen, -OG da kan jeg fortelle at….

Det er ihvertfall deilig noen ganger å tenke tilbake -og si til seg selv «Det var lurt den gangen»

Ha en Hærlig dag. Ta vare……

#blogg #minhverdag #erdetlurt #nysgjerrig #dønnærlig

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *