Helvete !

Skal det ingen ende ta, Eller er det ett lys?

Jeg er ikke en person som noen gang har «sutret» og klaget, men så har jeg aldri vært sjuk heller, og har jeg hanglet litt så tråkker vi bare til videre.

Nå har jeg som jeg har sagt tidligere vært plaget med hjerneslag og senskadene / plagene med det nå. – Men nå på fredag begynte jeg å klø så forferdelig i høyre øye, jaja øyekatarr tenkte jeg og til legen igjen, men neida dette var ikke øyekatarr – men helvetesild F….

Hvorfor skal jeg få alt nå da? Jeg har jo bare vært snill gutt.
I dag begynner det å bli bedre, endelig….

Dette unner jeg ingen å få, for dette var jævlig rettogslett helvete. Det svir, klør og øye renner. Skjønner nå hvorfor navnet det har fått.
Det har vært sånn at jeg bare vil være alene, ikke noe mas, prat eller passe på. Forstå det den som vil, jeg tror mange egentlig har det sånn når vi blir plaget med noe, uansett hva det måtte være. Alenetid er undervurdert.

-Sånn, – nok sjukeprat og sutring nå

I dag har min pappa verdens beste pappa vært og opperert øynene sine, operert inn linser. Dette tror jeg blir en helt ny verden for han, og mamma er nok nervøs for at hu ryker på dør når han nå får se henne ordentlig HAHAHA 

Pappa er jo den som hjelper til med alt, nå i hummerfiske er det han som forklarer og viser meg hvor og når, for han har jo fått dette av sin far som igjen fikk det av sin far. Jeg suger til meg all lærdom, selvom jeg har gjort det i mange år. Jeg vet jo at jeg må klare dette selv en dag.

Håper han er såpass at vi kan trekke teinene på fredag eller lørdag igjen. Dette er nok den tiden på året jeg og også pappa ser mest frem til, det er så deilig
og koselig å få bruke den tiden på vannet sammen. Kan jo se så tydelig hvordan han koser seg. Ihvertfall når han kan tenne seg en røyk uten å få kjeft av mamma.

Dette er lykke, og jeg får andre tanker i huet enn å bare tenke på «konsekvenser» eller økonomi. Recowery er vel dette i høyeste grad. 
Når vi da kan komme i land med noen hummere også, så er det LYKKE

Ønsker dere en hærlig dag, så snakkes vi snart igjen

#hummerfiske #kvalitetstid #helvetesild #hjerneslag

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *