-1,4millioner seere

EM Finalen på søndag var fantastisk morro, tenk 6 Larvik spillere på EM finale laget.
Jeg har prøvd det før, ja det å telle hvor mange ganger komentatorene sier ikke bare nevner Larvik, men faktisk sier LARVIK tydlig uten helt klart å holde tellinga. Denne gangen tok jeg penn og papir til hjelp. Kommentatoren sier tydlig LARVIK 12 ganger på disse 60 min. med 1,4 millioner seere på TV2. dette må da være en gedigen reklame for Larvik. Så kjære medborgere i Larvik eller dere som føler dere knyttet til Larvik gi Deres bidrag til Larvik Håndball.
Følg med på stafetten og GI slik at vi ogsåp i fremtiden kan høre Larvik, Larvik flere ganger under de største mesterskapene i håndball. Så kjære Kommune, ordfører, rådmann, politikere hva spiller 1 mill. eller 5 mill i en slik andleding for å markedsføre eller brande Larvik!

lhk
Foto og tekst: etmere

0 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *