LITT OM MEG!

Hei! Jeg er en tidligere baker & konditor som har vært veldig engasjert i lokalsamfunnet. Litt uflaks så fikk jeg hjerneslag i 2017. Jeg har valgt å skrive om          — Min Hverdag – Dønn Ærlig                                                             

Alt er mulig har jeg alltid sagt.

Nå sier dattera mi, «Du er tidligere baker`n, nå er du en middelaldrene mann med hjerneslag»

Sleng deg ned, kaffen er klar, Jeg gleder meg til å bli kjent med deg..

Kom inn, slå deg ned og nyt en kopp kaffe. Jeg er Erik, også kalt «Baker´n i Havna».

Selv om det er noen år siden jeg sluttet som baker, kommer jeg meg visst ikke unna den betegnelsen. Men det gjør ikke no. Baker´n i Havna er fortsatt inkluderende, pratsom, varm og hjertelig, engasjert og alt annet enn sjenert. Gla i folk er jeg også, gla i veldedighetsarbeid og en ressurs for lag og foreninger.

Bloggen min er ment som en inspirasjonskilde til oss som av en eller annen årsak ikke er i jobb eller studerer. Bloggen er med på å sette meg selv i gang, for å stukturere hendelser, systematisere dagene og mane fram nye opplevelser.

Så ja, bli med på turen, eller kom inn hit til meg. Slå deg ned og nyt en kopp kaffe.

Avisutklipp

En av mange ideer jeg har hatt, og gjennomført!

0 Delinger